Meer dan 100 jaar ervaring
Bieden naaicursussen aan
Borduurservice

Naaimachine herstellen met zorg en vakmanschap

Bij de Naaimachine-Kliniek kunt u terecht voor het professioneel herstellen van uw naaimachine. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het onderhoud en de reparatie van naaimachines, overlocks en borduurmachines van diverse merken. In ons eigen atelier, met een voorraad van 60.000 onderdelen, kunnen wij vrijwel elke machine repareren.

Naaimachine kopen

Snelle en efficiënte service voor uw naaimachine

Wanneer u uw naaimachine wilt laten herstellen, bieden wij een uitgebreide service op maat. Of het nu gaat om merken als Brother, Singer, of Juki, wij zorgen ervoor dat uw naaimachine herstellen soepel en snel verloopt. Mocht u uw machine niet lang kunnen missen, dan bieden wij een snelservice met een extra toeslag. Zo zorgen we ervoor dat uw naaimachine herstellen met prioriteit wordt uitgevoerd. Heeft u tijdens de reparatieperiode een vervangmachine nodig? Geen probleem, die staat voor u klaar. Op elke reparatie geven we bovendien twee maanden garantie op de uitgevoerde werken. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons nieuwe naaimachines te kopen.

Naaimachine kopen

Neem contact met ons op of kom langs

Heeft uw machine onderhoud nodig of wilt u een afspraak maken voor een snelle reparatie? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Merksem of Deurne voor persoonlijk advies en deskundige service. Ons team in de naaiwinkel staat klaar om u te helpen bij het herstellen van uw naaimachine en ervoor te zorgen dat uw machine weer als nieuw functioneert. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies

Contacteer ons via WhatsApp… handig en snel..