TEXI TRONIC 7 NF PREMIUM EX

TEXI TRONIC 7 NF PREMIUM EX

€ 2.024,00
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Texi Tronic 7 NF-model is 1-naalds stiksteekmachine, naaldtoevoer, voor lichte en middelzware materialen, nu met energiebesparende AC-servomotor, schakelkast, programmeerbedieningspaneel en aan / uit-schakelaar geïntegreerd in machinekop (mechatronica "alles-in-één "set).

Serie uitgerust met automatische functies: draadtrimmer, omgekeerde voeding met geprogrammeerde grootte van de eerste en laatste trens, voetlichter, naaldpositionering en controller van de eerste steek. Geïntegreerde 3-graden instelbare helderheid energiebesparende LED-lamp voor verlichting van het werkgebied.

Machine met groter naaigebied (afstand tussen de naaldstang en de machinearm is 30 cm) en gesloten, verkort smeercircuit (droge naaldstang) dat op effectieve wijze voorkomt dat het textiel vlekken maakt tijdens het naaien. Bodemvoeding en naaldtoevoer (elimineert een probleem met het verschuiven van textiellagen naar elkaar - vooral bij het naaien van lange elementen).

Dankzij de integratie van alle elementen werkt de machine stil en zonder nadelige trillingen. AC Servomotor bespaart tot 70% energie in vergelijking met een conventionele elektronische motor of koppelingsmotor.

Texi tronic 7