CT-3838-II Vlakke handmatige pers

CT-3838-II Vlakke handmatige pers

€ 350,00
Inclusief belasting

De Calortrans 3838-II is onze meest nieuwe vlakke pers en is ontworpen om eenvoudig maar effectief te zijn. Deze range transferpersen staat bekend om de beste persen in de prijsrange met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruikersgemak.

Aantal

Omschrijving

De Calortrans 3838-II is onze meest nieuwe vlakke pers en is ontworpen om eenvoudig maar effectief te zijn. Deze range transferpersen staat bekend om de beste persen in de prijsrange met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruikersgemak.

De pers is geschikt voor een breed scala aan toepassingen met zijn middelgrote verwarmingsplaat (38 cm x 38 cm). Deze pers wordt vooral gebruikt voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De 38 x 38 cm werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges. Vanwege het eenvoudige ontwerp, de lage prijs en de relatief grote afmetingen, kunt u zich voorstellen waarom de CT-3838-II-hittepers zo populair is! Nu zelfs met extra korting.

Gelijkmatige warmte- en drukverdelingDe CT-3838 hittepers is gebouwd met de beste materialen en technologieën in de hitteperssector. De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.

Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven, wat vooral voor sublimatie erg belangrijk is.

Nieuwe functies:

 • Verbeterd display, naast tijd en temperatuur is ook een project teller toegevoegd.
 • Soft opening, door 2 gasveren opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Groter textiel opening, onder de bodemplaat is een opening om het textiel beter te plaatsen.
 • Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.

Mogelijkheden 3838 vlakke pers
Persvlak 38 x 38 cm
met teflon gecoat met Even heat distribution. Infrarood verwarmingselement.
Openen

Vlakke pers opent omhoog. Dit met een extra grote hoek voor eenvoudige toegang. Met deze grote opening kunt u het product eenvoudig op de pers plaatsen zonder uw handen en vingers te verbranden. De dubbele veren (nieuw!) voor een rustige opening van de pers.

Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 2000 W
Bediening Handmatig
Gewicht 30 kg
Afmeting pers  
Afmeting doos 780 x 500 x 500 mm
Display

Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Projectteller: Houdt uw werkstatus bij, zonder dat u zelf aantallen hoeft te tellen. (nieuw)

Te gebruiken voor O.a. voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De grote werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges.
Element

De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.

Optionele accesoires Het is aan te raden om een teflonsheet en perskussens te gebruiken voor een optimaal resultaat en een perscherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor hobby en licht commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Overige functies
 • Nieuw! meer ruimte onder de onderplaat, wat plaatsen van kleding om de bodemplaat makkelijker maakt.
 • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
 • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
 • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
 • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.
 • Nieuw! Soft opening, door 2 gasveren opent de pers rustig, zelfs bij hoge druk.
 • Nieuw! Groter textiel opening, onder de bodemplaat is een opening om het textiel beter te plaatsen.
 • Nieuw! Ruimere opening, met een opening van 5 graden meer heeft u nog meer ruimte tussen de plaat en de bodemplaat
 • Nieuw! Extra beveiliging, naast de standaard zekeringen is er een extra oververhittingsbescherming aangebracht in de hitteplaat.
CT-3838-II