A4 Hobbycraft II handmatig

A4 Hobbycraft II handmatig

€ 199,00
Inclusief belasting

Met slechts 10 kg is het een van de lichtste hittepersen op de markt.Hierdoor kan de pers eenvoudig meegenomen worden naar bijvoorbeeld markten, shows en beurzen brengen.Maar ook in huis is het makkelijk te verplaatsen en op te verbergen.

Aantal

Omschrijving

Deze hittepers speciaal voor de hobbymarkt is extreem mobiel, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken!

Met slechts 10 kg is het een van de lichtste hittepersen op de markt.Hierdoor kan de pers eenvoudig meegenomen worden naar bijvoorbeeld markten, shows en beurzen brengen.Maar ook in huis is het makkelijk te verplaatsen en op te verbergen.

Ondanks het geringe gewicht zijn er geen concessies gedaan aan de materialen of elektronica. De machine werkt op dezelfde systeem- en kwaliteitsmaterialen die worden gebruikt voor alle Calortrans-persen.De hobbycraft-hittepers is een handmatige hittepers, wat betekent dat tijdens de overdracht de druk handmatig moet worden uitgeoefend. Dit maakt het hobbycraft, zoals de naam al doet vermoeden, niet geschikt voor productie, maar perfect voor hobby en shows en kleine werkzaamheden.

De A4 Hobbycraft II is een zeer betrouwbare pers van kwaliteit voor hobby bedrukking via warmteoverdracht en kan tot 1 cm dik materiaal persen.

Mobiel en gemakkelijk op te bergen: De handmatige hittepers Calortrans Hobbycraft II is ontworpen om licht van gewicht te zijn en gemakkelijk op te bergen. Conventionele hittepersen worden meestal op een bepaalde plek geplaatst en bewegen nauwelijks vanwege hun gewicht en grootte. De Calortrans Hobbycraft II hittepers kan echter gemakkelijk worden opgeborgen in kasten of op schappen. Met slechts 10 kg in gewicht is het hobbycraft een van de lichtste hittepersen op de markt. Pak de machine wanneer u daar zin in hebt, breng hem naar een vriend of naar leuke beurzen zonder het gedoe van het brengen van een grote zware machine.

Wist u dat deze pers beveiligd is tegen oververhitting en kortsluiting. Daarnaast wordt de temperatuur na 15 minuten geen gebruik te maken van de pers, automatisch verlaagd naar 100 graden.

.

Mogelijkheden A4 Hobbypers
Persvlak A4 formaat 22 x 30 cm
met hoge kwaliteit teflon gecoat hitteplaat. Gegarandeerd gelijke warmte en druk balans over de hele plaat en kan daardoor ook voor sublimatieprints gebruikt worden. De druk moet hierbij handmatig uitgeoefend worden.
Openen Vlakke pers opent omhoog.
Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 1000 W
Bediening Handmatig
Gewicht 10 kg
Afmeting pers 29 x 31 x 14,5 cm (l x w x h)
Afmeting doos 37,5 x 37,5 x 22 cm (l x w x h)
Display Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden Celsius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Te gebruiken voor De Hobbycraft II kan worden gebruikt voor alle soorten transfers met een grootte tot a4 (22x30 cm).Denk aan textieloverdrachten, laseroverdracht en zelfs sublimatie is geen probleem voor deze hittepers. De perfect rechte verwarmingsplaat maakt een gelijkmatige druk- en warmteverdeling mogelijk, wat een noodzaak is voor goede sublimatieresultaten.
Element

Net als de andere Calortrans-hittepersen, is het hobbycraft uitgerust met een hoogwaardige aluminiumplaat met Teflon-coating. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte en druk over de plaat.De verwarmingsplaat die op dit apparaat wordt gebruikt, is - en blijft - perfect recht, waardoor de pers ook geschikt is voor sublimatieoverdrachten. Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven.

Optionele elementen Het is aan te raden om een teflonsheet te gebruiken voor een optimaal resultaat en een bescherming van het project en de hittebron.
Frame Sterk gegoten aluminium frame voor hobby, de pers staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Overige functies
  • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
  • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
  • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.
PERS_HOBBYCRAFT