Brother ScanNcut Meerlagen Workshop - Zaterdag 24 okober 2020 - 10u00 tot 16u00

Brother ScanNcut Meerlagen Workshop - Zaterdag 24 okober 2020 - 10u00 tot 16u00

€ 75,00
Inclusief belasting
2 plaatsen

Brother ScanNcut Meerlagen Workshop

Aantal

Ben jij al ervaren met het gebruik van de ScanNcut maar wil je meer te weten komen over hoe je nu precies al die mooie meerkleuren projecten kan maken?
Deze workshop voor gevorderden is ideaal om je hierin wegwijs te maken. We werken met de Canvas Software van Brother, je hebt een goede voorkennis nodig van je machine, de materialen en hebt zeker de basis van de software onder de knie.
Zij die daar nog niet ervaren genoeg in zijn, raden we aan om eerst 1 van onze basisworkshops te volgen, het tempo van de lessen is vrij intensief en we willen tenslotte kwaliteit bieden aan iedereen die deelneemt. Je brengt voor de les je machine mee en je laptop, alsook een usb stick is handig!
We gaan aan de slag met plaatjes van internet en gaan deze bewerken tot een mooi resultaat! Jullie mogen elk zelf een thema of plaatje kiezen dat je wil bewerken, je krijgt van mij geen vooraf opgelegd figuurtje, niet meteen de makkelijkste manier om les te geven maar dit doe ik bewust omdat je op deze manier het meeste kan leren... Je krijgt uiteraard wel persoonlijke begeleiding bij het hoe en wat, je leert heel wat trucjes om kleine en grotere probleempjes op te lossen.
We starten om 10 uur en we sluiten de les af tegen 16uur ...

Ben jij er ook graag bij ? Reserveer dan snel je plekje !


Inschrijven kan enkel via onze website. Uw plaats is verzekerd als de cursus volledig betaald is. Via de website of persoonlijk in de winkel.

Zaterdag 24 oktober 2020 van 10u00 tot 16u00

ScanNcutMeerkleur_241020