Basisworkshop Brother ScanNcut - Zaterdag 17 oktober 9u30 tot 12u30

Basisworkshop Brother ScanNcut - Zaterdag 17 oktober 9u30 tot 12u30

€ 45,00
Inclusief belasting
5 plaatsen

Basisworkshop Brother ScanNcut
Wat doe je met een ScanNcut van Brother? En is het iets voor jou?

Aantal

Basisworkshop Brother ScanNcut In deze workshop maak je kennis met de Brother ScanNcut machine en de wondere wereld van de snijplotters.
We overlopen de machine van A tot Z, waar dienen al die knopjes voor?
Welke instellingen zijn belangrijk en wat betekenen al die icoontjes?
Welke accessoires zijn er allemaal en welke zijn de moeite waard om in huis te halen?
Hoe moet je de machine en alle toebehoren onderhouden en hoe moet je alles op elkaar afstemmen?

We bekijken de meest gebruikte materialen en gaan er ook mee aan de slag voor een klein projectje ,zodat je direct kan ervaren hoe het wel en niet moet. Je krijgt aankooptips en links mee naar adresjes waar je materiaal kan bestellen (kortingcodes uiteraard ook !) we bespreken de voor- en nadelen van verschillende soorten materiaal en leggen uit hoe je het moet verwerken.
Voor deze workshop heb je absoluut nog geen basiskennis nodig, we starten echt van nul, zelfs als je nog geen toestel in het bezit hebt, kan je deze les perfect mee volgen! Materialen die we in de les verwerken, zijn inclusief in de prijs. Ben jij er ook graag bij? Reserveer dan snel je plekje want om voldoende kwaliteit te kunnen bieden zijn de plaatsen beperkt tot 6 personen.
De deelnemers die al een machine hebben, brengen deze (inclusief alle toebehoren) mee naar de les, de laptop is voor deze cursus niet nodig.

Inschrijven kan enkel via onze website. Uw plaats is verzekerd als de cursus volledig betaald is. Via de website of persoonlijk in de winkel.

Zaterdag 17 oktober 2020 9u30 tot 12u30

basisScanNcut_171020