Brother ScanNcut Patroonbewerking - Zaterdag 17 oktober 13u00 tot 16u00

Brother ScanNcut Patroonbewerking - Zaterdag 17 oktober 13u00 tot 16u00

€ 45,00
Inclusief belasting
6 plaatsen

Basisworkshop Brother ScanNcut
Wat doe je met een ScanNcut van Brother? En is het iets voor jou?

Aantal

Heb jij al wat geoefend met de ScanNcut en wil je graag meer weten over patroonbewerking en de functies op je machine en in Canvas? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou!
We bekijken de mogelijkheden op de machine en op de computer in canvas. Daar maken we je wegwijs in alle basisfuncties en bekijken we ook de voor - en nadelen van beide versies van het programma. Voor deze workshop heb je een basiskennis nodig maar moet je echt nog geen gevorderde zijn, we starten bij de basisfuncties en gaan van daaruit verder naar het Canvasprogramma... Je moet vertrouwd zijn met de bediening en instellingen op je machine, basiskennis hebben van de meest courante materialen en een eigen account op canvas. Voor deze workshop breng je jouw eigen machine mee en ook je laptop en een usb stickje...
De materialen waarmee we werken krijg je van mij en zitten in de prijs inbegrepen, evenals de patroontjes die gebruikt worden.
Ben jij er ook graag bij? Reserveer dan snel je plekje!

Inschrijven kan enkel via onze website. Uw plaats is verzekerd als de cursus volledig betaald is. Via de website of persoonlijk in de winkel.

Zaterdag 17 oktober 13u00 tot 16u00

ScanNcutpatroon_171020