Beste klanten, nog steeds worden een massa's machines binnengebracht voor nazicht.

Daardoor zijn we nog steeds genoodzaakt om in de namiddag (di - wo - do - vr) de deuren gesloten te houden van onze winkel in Merksem (het operatiekwartier). Dit om de herstellingen zo snel mogelijk klaar te krijgen. De winkel in Deurne is open volgens de normale openingsuren.
https://naaimachine-kliniek.be/winkels

We hopen zo om de hersteltijd snel omlaag te krijgen.

dank u voor uw begrip.

Bart en Tessy


CORONA maatregelen:


* Maximum 3 personen in de winkel.

* We werken niet op afspraak. Wie eerst komt wordt eerst bediend.

* Zoek op onze website de nodige informatie. We beperken de uitleg van een nieuwe machines om lange wachttijden te vermijden.

* U volgt het circulatie plan in de winkel (pijlen op de grond), zodat u niemand hoeft te kruisen.

* Al een mondmasker? Draag het gerust. Wij doen het ook.


We verwachten ons aan een zeer drukke dagen. We doen ons best om jullie machine zo snel mogelijk tip top in orde te brengen.

U kan ook bestellingen via de website plaatsen. Vind u iets niet direct terug, contacteer ons (best via mail) en we proberen het erop te zetten.
Door de Crisis is er een wedloop ontstaan naar kwaliteitsvolle naaimachines. 
daarom kan het zijn dat sommige begeerde modellen even niet in voorraad zijn.
Contacteer ons zeker om de levertijd te weten.

dank u voor u begrip.
Tessy en BartNaaimachine-kliniek®

Op het heetst van de naald!

Een fervente hobbynaaier? Of professioneel bezig met naaiwerk? Dan houdt u uw naaimachine zeker in ere. Loopt ze plots vast? Of niet zo soepel als u wilt? 
Dan doet u er goed aan haar bij de Naaimachine-kliniek in Merksem binnen te brengen. Wij garanderen u dat u haar helemaal opgeknapt mee naar huis neemt. 
U rekent op meer dan vijfennegentig jaar en vier generaties ervaring in het herstel en onderhoud van uw naaimachine, overlock, borduurmachine.
Alle merken zijn welkom...

Trending Product!

Best Sellers

Cursussen

Terug naar snit en naad

Ook u wordt een pro wanneer u bij ons een naaicursus volgt. Zowel als een beginner als iemand met wat basiservaring schuift u zonder problemen aan in een van onze opleidingen: 

  • Sew Basics: u leert alles wat u moet weten over het gebruik van uw naaimachine. En pronkt na elke les trots met uw eerste naaisels.
  • basis overlock: uw overlockmachine werkt niet op dezelfde manier als uw gewone naaimachine. Wij maken u wegwijs in de basistechnieken. U hebt ze zo in uw vingers na onze lessen!
  • Hoe werkt uw ScanNcut? Wij tonen u de basis handelingen die u zeker moet kunnen om optimaal van uw ScanNcut te genieten.